Veličanstveni predizborni skup u Zrinjevcu!

U dvorani Zrinjevac u Osijeku, održan je predizborni skup četvrte izborne jedinice Hrvatske demokratske zajednice.

U veličanstvenoj atmosferi skupu su se obratili kandidati s liste Ivan Radić, Darko Sobota, Igor Andrović, nositelj liste Ivan Anušić te predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković. Više od 3 000 ljudi u pobjedničkoj atmosferi u Zrinjevcu dokazalo je nevjerojatnu snagu, emociju i zajedništvo koje će donijeti pobjedu Hrvatskoj demokratskoj zajednici 17. travnja za još snažniju Hrvatsku!

Nositelj liste u 4. izbornoj jedinici i potpredsjednik Vlade RH Ivan Anušić kazao je da je “u komunikaciji oporbe, predvođene čovjekom koji krši Ustav, već četiri godine, a sad ga krši intenzivno”, zapazio jedan izraz, a to je Treća Republika.

„Što znači Treća Republika? Znači li to da ćemo poništiti Drugu Republiku, nastalu na referendumu 1991. godine, koju je krvlju i životima platilo 16 tisuća žrtava? Mislite li da Hrvatska više ne treba biti u NATO-u i EU, i da hrvatska diplomacija treba dosezati do Banja Luke i Milorada Dodika? Je li to Treća Republika koju želi Zoran Milanović?“ zapitao je Anušić.

„Tu republiku dok smo mi živi neće doživjeti. Nitko neće mijenjati Hrvatsku kakva jest, niti njezin smjer, niti će itko ugroziti hrvatsku opstojnost i samostalnost“. poručio je Anušić.

Podijelite ovu vijest s drugima: