Mladež HDZ-a Osječko-baranjske županije

Mladež Hrvatske demokratske zajednice je samostalna, suvremena, proeuropska i demokršćanska organizacija mladih, koja djeluje pod okriljem HDZ-a. Prepoznatljivi po domoljublju, narodnjačkom identitetu i čuvanju tradicionalnih vrijednosti hrvatskoga naroda i Domovinskoga rata, pružamo maksimalnu podršku vodstvu stranke u izgradnji jačega HDZ-a.

Svjesni nezavidnog položaja u kojemu se trenutno nalazi Republika Hrvatska,uzimajući u obzir teškoće današnjega vremena i činjenicu da ono što danas činimo u mnogome određuje sudbinu generacija koje dolaze, Mladež HDZ-a svojim radom skreće pozornost na budućnost Republike Hrvatske. Otvoreno nastupamo i izražavamo mišljenje o svim bitnim pitanjima, s ciljem da na najbolji mogući način pomognemo ekonomski, kulturni i politički razvoj Hrvatske. Humanitarne akcije, javne tribine i predavanja, kulturna i sportska događanja, pripreme za državnu maturu, samo su dio aktivnosti koje Mladež HDZ-a Osječko-baranjske županije organizira.

S ponosom možemo reći kako smo svojim radom stekli reputaciju najbrojnijeg i najboljeg političkog pomlatka u Republici Hrvatskoj.

Uporan rad, poštenje, stručnost i domoljublje otvaraju vrata svima koji imaju namjeru doprinijeti boljitku svoga grada, županije i države, stoga Vas pozivamo da budete djelom pokretačke snage Republike Hrvatske!

Predsjednik Mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije

Domagoj Mikulić