HDZ-u PRISTUPILA DVA NAČELNIKA I PREDSJEDNIK ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE

Danas je u prostorijama HDZ-a Osječko-baranjske županije održana konferencija za novinare na kojoj su javnosti predstavljena tri nova člana HDZ-a. Riječ je o osobama koje aktivno sudjeluju u političkom životu Osječko-baranjske županije, Draganu Vulinu, predsjedniku Skupštine Osječko-baranjske županije, Josipu Jakoboviću, načelniku Općine Strizivojna i Željku Kovačeviću, načelniku Općine Donja Motičina. Dobrodošlicu u HDZ poželio im je potpredsjednik HDZ-a i predsjednik županijske organizacije HDZ-a Ivan Anušić.

– Predstavljanjem novih članova šaljemo poruku da nastavljamo s osnaživanjem stranke, usporedno s tim i jačanjem naše županije kao centra političke, gospodarske, društvene, sportske i svake druge aktivnosti. Prije šest godina smo krenuli u smjeru okupljanja i osnaživanja s ciljem rasta i razvoja naše županije. Zato danas imamo niz kapitalnih projekata koji se provode na našem području. Kontinuirani rad i jasna vizijom snažne Slavonije i Baranje zajednički je cilj svima nama koji smo danas ovdje – rekao je Ivan Anušić.

Tijekom protekle tri godine koliko je župan Osječko-baranjske županije, istaknuo je Anušić, s predsjednikom Skupštine kao i s načelnicima ima izvrsnu suradnju na provedbi projekata te je izrazio zadovoljstvo osnaživanjem stranke novim imenima.

– Nakon više od tri godine aktivne i izvrsne suradnje, ovo je logičan korak. Želim naglasiti kako je župan Anušić u ovom mandatu pokazao kako se može voditi županija i koliko je kvalitetnih projekata moguće pokrenuti u samo jednom mandatu. HDZ je u ovom trenutku jedina politička snaga koja može kvalitetno voditi Hrvatskoj osobito u ovim izazovnim vremenima – rekao je Dragan Vulin i dodao kako se veseli nastavku suradnje na dobrobit svih stanovnika Osječko-baranjske županije.

Anušić i Vulin govorili su i o lokalnim izborima koji će se održati u svibnju iduće godine kada će, vjeruju, HDZ polučiti još kvalitetniji rezultat te na čelu s Ivanom Radićem preuzeti i odgovornost za Grad Osijek kako bi napokon i najveći grad na istoku Hrvatske krenuo s razvojem svih svojih potencijala.

– HDZ bilježi trend rasta u Osječko-baranjskoj županiji upravo zbog rezultata rada tijekom posljednjih šest godina, i drago mi je da su novi članovi prepoznali našu razvojnu politiku. Mi kao gradska organizacija i u Gradu Osijeku protekle tri godine vodimo jednu principijelnu i vjerodostojnu politiku i nastavit ćemo ju voditi sve do svibnja iduće godine. Siguran sam da ćemo i Grad Osijek nakon idućih izbora pokrenuti kao što je župan Ivan Anušić pokrenuo županiju – rekao je Ivan Radić.

Podijelite ovu vijest s drugima: