Župan Ivan Anušić dao podršku Mihaelu Sučiću, kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Grada Belišća

Župan Ivan Anušić posjetio je jučer (14. travnja 2021. godine) sa svojim suradnicima Grad Belišće. Nakon obilaska zajedničkih investicija Osječko-baranjske županije i Grada Belišća, župan Anušić je između ostalog naglasio kako je Osječko-baranjska županija u protekle četiri godine izravno investirala 6,5 milijuna kuna na području Grada Belišća što je dokaz da Županija ravnomjerno ulaže u sve jedinice lokalne samouprave. Županijskim sredstvima se za vrijeme Anušićevog mandata izgradilo i opremilo dječje igralište u Bocanjevcima, športski teren u Bistrincima, ambulante u Belišću, otresnice u prigradskim naseljima, obnovili su se kolnici i podržale brojne manifestacije na području Grada.

Tijekom posjeta  Belišću Anušić se kao potpredsjednik HDZ-a i županijski predsjednik HDZ-a OBŽ sastao i s Mihaelom Sučićem, kandidatom HDZ-a za gradonačelnika Grada Belišća.

– Mihael na predstojeće izbore ide uz punu podršku Hrvatske demokratske zajednice i mene kao predsjednika županijske organizacije. Smatram da uistinu ima što za ponuditi građanima Belišća i da je upravo njegova mladost njegova snaga. Program koji će ponuditi svojim sugrađanima pokazat će da ima viziju intenzivnijeg razvoja u suradnji sa Županijom, resornim ministarstvima i Vladom RH – rekao je Anušić pružajući punu potporu mladom kandidatu u utrci za gradonačelnika stavljajući mu na raspolaganje svoje političko iskustvo, ali i iskustvo u realizaciji općinskih i županijskih projekata.

Mihael Sučić se zahvalio na podršci i svim investicijama Županije u naš Grad.

– Za napredak Grada važna je dobra suradnja sa Županijom, ali i ostalim susjednim jedinicama lokalne samouprave odnosno općinama i gradovima. Razvijanje snažnih uzajamno korisnih ruralno-urbanih veza, što su i preporuke politike EU-a, dio je i Izbornog plana i programa za razvoj grada Belišća koji ćemo uskoro predstaviti – rekao je Mihael Sučić.

U nadolazećem razdoblju, najavio je Sučić, obići će sva naselja u sastavu Grada Belišća jer smatra da je izravni kontakt sa sugrađanima osnova dobrog vođenja grada. Inicijative koje dolaze od građana integrirat će u program na predstojećim izborima za gradonačelnika i Gradsko vijeće Grada Belišća.

Podijelite ovu vijest s drugima: