OSJEČKA PODRŠKA PREDSJEDNICI

Kampanja za drugi krug predsjedničkih izbora u punom je jeku, a tom prigodom brojni su istaknuti Osječani podržali predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović u utrci za novi mandat na Pantovčaku.

Video poruku podrške snimio je Saša Županić i Streljački klub Metak iz Osijeka koji su pojedinačni i ekipni prvaci i viceprvaci RH u streljaštvu, a naglasili su kako je zajednički cilj bolja Hrvatska te kako zajedno igramo i zajedno pobjeđujemo.

Mladi i talentirani hrvatski rukometni reprezentativac Ante Kuduz naglasio je kako predsjednica svakim korakom diljem svijeta promovira i ponosi se Lijepom našom i zato treba podržati našu vatrenu navijačicu – predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Pomoćnica ministra turizma i poduzetnica, Snježana Brzica, istaknula je kako predsjednica utjelovljuje izvrsnost, radišnost i optimizam te pozvala sve kolege i prijatelje da podrže predsjednicu na nadolazećim izborima.

Domagoj Mikulić, saborski zastupnik iz Osijeka, rekao je kako smo zajedno s predsjednicom okupljeni oko vrijednosti koje nas spajaju kao što su Domovinski rat, hrvatski heroji – naši branitelji, vjera i snaga hrvatske obitelji, hrvatska mladost te budućnost u koju zajedno koračamo.

Osječki znanstvenih prof.dr.sc. Drago Šubarić, čije su znanstveno područje biotehničke znanosti, stavio je fokus na rad, stvaranje, kreativnu snaga naših ljudi te društvene i državne prioritete, a upravo predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović vidi kao promotora navedenih vrijednosti.

Vinko Kuduz, jedan od najaktivnijih vijećnika Grada Osijeka u 2019. godini, rekao je kako imamo jednostavan izbor jer imamo domoljubnu i državotvornu kandidatkinju za čije se vrijednosti i on zalaže kao i brojne Hrvatice i Hrvati. Pozvao je na zajedništvo, bez podjela do pobjede.

Poznati Osječani složni su u jednome – Hrvatska je na dobrom putu. Stoga nema stajanja, ide se po još jednu pobjedu jer predsjednica je najbolji izbor za Hrvatsku.

Držimo se zajedno jer samo zajedno i pobjeđujemo. Za našu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović. Za Hrvatsku.

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •