ROB PORUČIO U BELOM MANASTIRU: VRIJEME JE DA OVAJ GRAD KRENE PRAVIM SMJEROM

Jučer je održan središnji predizborni skup HDZ-a u gradu Belom Manastiru na središnjem gradskom trgu koji je okupio velik broj građana, članova i simpatizera Hrvatske demokratske zajednice.

Tomislav Rob, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Belog Manastira, rekao je kako je HDZ ovdje u oporbi posljednjih osam godina i kako su godinama ukazivali na stvari koje se ne rade dobro te su tražili promjene.

Izbori su ključan trenutak za Beli Manastir, vrijeme je da se grad napokon pokrene. Pripremili smo kvalitetan gospodarski program i projekte koji mogu pokrenuti grad, prepoznali smo ključne probleme, od infrastrukturnih, gospodarskih, problema u sportu i kulturi te društvenim djelatnostima. Realizacijom naših projekata dolaze i nova radna mjesta s kojima ćemo zadržati mlade ljude na ovom području. Vrijeme je da kvalitetni ljudi preuzmu upravljanje gradskim tvrtkama i da ovaj grad krene pravim smjerom.“ – rekao je mnogobrojnim okupljenim građanima Tomislav Rob.

Kandidat za dožupana Goran Ivanović Lac ukazao je na važnost poveznice i kvalitetne suradnje lokalne samouprave, Županije i Vlade RH. Rekao je kako sada imamo priliku ostvariti tu suradnju i dati priliku ljudima koji žele zajedno djelovati i raditi na boljoj budućnosti.

Imamo aktualnog župana koji je imao priliku nešto napraviti da nam napokon krene na bolje, a on se najviše bavi protokolarnim dužnostima te mu problem predstavlja otići u ministarstva, ostvariti suradnju i okupiti tim ljudima koji će razvijati Osječko-baranjsku županiju. S našim kandidatom za župana, Ivanom Anušićem, vratit ćemo županiju na mjesto koje joj pripada.“ – kazao je Ivanović.

Ivan Anušić, kandidat za župana Osječko-baranjske županije, rekao je kako je ovaj skup dokaz pobjede Hrvatske demokratske zajednice u Belom Manastiru, Baranji  i cijeloj Osječko-baranjskoj županiji.

Ne moramo posebno naglašavati i ponavljati zašto smo mi bolji izbor, dovoljno je da pogledamo oko sebe, da pogledamo koliko se, kako i na koji način razvija ili bolje da kažem kako se ne razvija Beli Manastir i Osječko-baranjska županija. Rezultati dosadašnjeg upravljanja govore umjesto onih koji sada vode ovaj grad i ovu županiju. Svjesni smo kako su veliki projekti prošli pored nas zbog nečijeg neznanja i nezainteresiranosti. Vrijeme je da se stvari počnu mijenjati, vrijeme je da mi preuzmemo odgovornost i pokažemo da možemo.“ – zaključio je Anušić na skupu u Belom Manastiru.

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •