ANOČIĆ U BELIŠĆU: PROMJENE I RAZVOJ, A NE POPULISTIČKA POLITIKA

Jučer je, unatoč kiši koja je počela padati, održan središnji predizborni skup HDZ-a u gradu Belišću na središnjem Trgu Ante Starčevića. Domaćin skupa Dragan Anočić, kandidat za gradonačelnika Grada Belišća pozdravio je, prije svega, Ivana Anušića, kandidata za župana Osječko-baranjske županije te dožupane, Petra Lagatora i Gorana Ivanovića Laca.

Dragan Anočić se zahvalio građanima na podršci za njegovu gradonačelničku kandidaturu te za podršku listi HDZ-a u Belišću. Rekao je kako je ponosan na svoj tim suradnika s kojima će u nadolazećem razdoblju ostvariti niz projekata

Naša politika bit će orijentirana prema održivom razvoju nasuprot populističkoj politici i nasuprot potrošenom političkom svjetonazoru. Program se temelji na kontinuiranom radu i realizirat ćemo projekte od vitalnog značaja u suradnji s Ivanom Anušićem, budućim županom Osječko-baranjske županije. Izađite na izbore 21. svibnja i izaberite promjene na bolje i u gradu Belišću i u Osječko-baranjskoj županiji.“ – poručio je Anočić na skupu.

Petar Lagator, kandidat za dožupana Osječko-baranjske županije, rekao je kako se godinama bilježe negativni trendovi i pad gospodarske aktivnosti i kako su napokon, dolaskom nove Vlade RH, zabilježene pozitivne promjene.

„U Osječko-baranjskoj županiji još uvijek imamo prisutan problem nezaposlenosti i ne razvijanja brojnih potencijala kojima smo bogati. Stvaranjem novih radnih mjesta i otvaranjem novih imat ćemo rast i razvoj gospodarstva i zaustavit ćemo iseljavanje mladih ljudi i obitelji. Treba dati priliku novim ljudima kako bi pokrenuli promjene i razvoj.“ – rekao je Lagator.

Drugi kandidat za dožupana Osječko-baranjske županije, Goran Ivanović Lac, u svom energičnom govoru rekao je da je vrijeme da iz politike odlaze loši, a da priliku treba dati boljima i onima koji žele, mogu i hoće graditi bolju budućnost.

Ne smijemo više dozvoliti da budemo najlošija županija po svim parametrima. Čovjek koji to može promijeniti ima viziju i ima suradnike koji su spremni i znaju kako raditi za bolje sutra. Iza njega stoje rezultati koji govore umjesto njega i zato mu treba dati priliku jer moramo priznati da Osječko-baranjska županije ne ide smjerom kojim bi trebala.“ – naglasio je Ivanović.

Ivan Anušić je Belišćanima i mještanima okolnih općina rekao kako se kandidirao za župana Osječko-baranjske županije iz sličnih razloga kada se kandidirao prvi put za načelnika Općine Antunovac prije 12 godina. Kaže nije mogao gledati kako općina ide krivim smjerom iz kojega će se teško vratiti, a ima brojne potencijale koji se mogu razvijati.

Kandidirao sam se za župana zbog stanovnika Osječko-baranjske županije, zbog svih onih koji ju vole i žele ostati ovdje živjeti. Imamo razvojne potencijale, a ja sam spreman uložiti znanje i trud kako bi ih razvijali u suradnji s Vladom RH.“ – kazao je Anušić te naglasio kako je Anočić ugodno političko iznenađenje  kao i njegov najbliži tim suradnika s kojima će nakon izbora raditi na promjenama i napretku ovog kraja.

 

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •