PREDSTAVLJANJE KANDIDATA U ČEPINU

Sinoć je u Hrvatskom domu u Čepinu u prisustvu mnogobrojnih simpatizera održano predstavljanje kandidata HDZ, HSLS te Nezavisne liste Dražen Arnold, partnera na predstojećim lokalnim izborima.

Predstavljanju su nazočili saborski zastupnik i HDZ-ov kandidat za župana Ivan Anušić, kandidati za zamjenika župana Goran Ivanović Lac i Petar Lagator te povjerenik HDZ-a za Grad Osijek Željko Kovačević koji su se prisutnima obratili s prigodnim riječima potpore.

Čepin može bolje. Usudim se reći da Čepin može biti rame uz rame s drugom, manjim gradovima naše županije, ali za to je potrebno vodstvo koje želi raditi za dobrobit svojih mještana. Nažalost, to do sada nije bio slučaj. Uvjeren sam da će nakon 21. svibnja, kad vođenje Općine Čepin preuzme naš Robert Periša sa snažnom potporom koalicijskih partnera krenuti na bolje. S nacionalne razine imate podršku premijera, sa županijske ćete imati podršku mene kao župana. Idemo zasukati rukave i uhvatiti se posla.“ – kazao je Anušić.

Nakon predstavljanja liste kandidata koalicijskih partnera, predstavljeni su i kandidati za zamjenika načelnika; Tanja Paun dr.med i Ivana Šariri, mag.ifo. te sam kandidat za načelnika Općine Čepin, Robert Periša koji je predstavio zajednički izborni program.

Naš se program temelji na razvojnom programu Vlade RH i na programu koji je Ivan Anušić predstavio za županiju. Želimo provesti niz kvalitetnih projekata uz potporu sredstava Europske unije. Naša susjedna Općina Antunovac gdje je Anušić načelnik posljednjih 12 godina pokazala je da se može. Veselim se radu i s koalicijskim partnerima je su pokazali vjerodostojnost tijekom posljednjih godina i od danas idemo prema zajedničkom cilju, a to je razvoj i prosperitet naše Općine.“ – kazao je Periša okupljenima za što je nagrađen velikim pljeskom.

Ako je suditi po broju prisutnih mještana i pljesku podrške, Čepin će uskoro imati načelnika iz redova HDZ-a, baš kao što će i županija dobiti HDZ-ovog župana.

 

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •