RADNI SASTANAK: TRNAVA I SEMELJCI

Održavanje radnih sastanaka jučer je nastavljeno u Općini Trnava i Općini Semeljci. Kandidata za župana Ivana Anušića sa suradnicima u Trnavi je dočekao kandidat za načelnika Zrinko Mikić koji je u svom govoru rekao kako im je cilj rješavanje problema s kojima se mještani svakodnevno susreću i stvaranje boljih uvjeta života.

Moramo biti maksimalno angažirani oko pisanja i provođenja EU projekata i tako ćemo ojačati gospodarstvo i poljoprivredu na našem području. Naši potencijali su i lovni, vjerski i vinski turizam te općenito turistička ponuda koju možemo razvijati, ali nam je potrebna pomoć i suradnja s državom i županijom. To napokon možemo imati nakon pobjede na županijskoj i lokalnoj razini.“ – kazao je Mikić koji je ujedno i predstavio listu Hrvatske demokratske zajednice za Općinu Trnava.

Kandidat za župana, Ivan Anušić, rekao je kako ne sumnja u pobjedu u Trnavi te da mu je drago da je njihov tim ojačan s mladim i obrazovanim ljudima.

Radni sastanak je nastavljen u Općini Semeljci gdje su domaćini bili Marijan Marinović, predsjednik HDZ-a Semeljci i Sandra Brođanac, kandidatkinja za načelnicu Općine Semeljci, koji su govorili o gospodarskom razvoju i potencijalima mjesta koje obuhvaća ova Općina.

Naša perspektiva je u poljoprivredi, poduzetništvu, gospodarstvu, seoskom turizmu te mladim ljudima koje moramo zadržati na našem području. Možemo i moramo omogućiti bolji i kvalitetniji život svim mještanima. Pozitivan primjer je zasigurno Općina Antunovac koja je svoje potencijale razvila, ali i dalje razvija pomoću EU fondova, to je dokaz da se može kada postoji strategija, vizija i volja.“ – rekla je Brođanac.

Anušić je pohvalio izbor kandidatkinje za načelnicu Općine Semeljci te rekao kako je budućnost na ljudima koji imaju znanje i volje te koji će znati prepoznati i razvijati sve općine i gradove diljem Osječko-baranjske županije.

Općina Trnava i Općina Semeljci imaju niz razvojnih potencijala kao i cijela Osječko-baranjska županija i to ćemo iskoristiti nakon nadolazećih lokalnih izbora. Stvari se neće promijeniti preko noći, ali moramo napokon pokrenuti promjene i tek onda možemo očekivati konkretne rezultate koji će nam donijeti napredak i boljitak.“ – zaključio je Anušić.

koritns01 koritns02 koritns03 koritns04 koritns05 koritns06 koritns07 koritns08 trnava12 trnava13 trnava14 trnava15 trnava18 trnava19 trnava20 trnava55

Podijelite ovu vijest s drugima:
  • 75
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •