RADNI SASTAK: JAGODNJAK I KNEŽEVI VINOGRADI

Jučer su u Baranji održana dva radna sastanka s članovima HDZ-ovih organizacija. Kandidat za župana Ivan Anušić posjetio je Općinu Jagodnjak i Općinu Kneževi Vinogradi.

Predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Jagodnjak, Johan Urtajl, pozdravio je okupljene na radnom sastanku i osvrnuo se na niz problema s kojima se mještanima susreću izrazivši želju za promjenom i pozitivnim pomacima na području cijele Baranje.

Ivan Anušić je rekao kako ne sumnja u uspjeh HDZ-a u Općini Jagodnjak kao i u svim dijelovima Baranje koja je nepravedno već godinama zanemarena iako je bogata potencijalima.

Osjećam dužnost i odgovornost preuzeti vođenje Osječko-baranjske županije i zaustaviti negativan trend kojim županija ide posljednjih 12 godina. Potreban nam je napredak te kvalitetna i konstruktivna suradnja i sinergija s Vladom RH. Jedino tako možemo pokrenuti promjene.“ – kazao je Anušić.

Nakon Jagodnjaka radni sastanak je održan i u Kneževim Vinogradima gdje su domaćini bili trenutni načelnik Općine kneževi Vinogradi Deneš Šoja koji je u ovom izbornom ciklusu dao apsolutnu podršku HDZ-ovom kandidatu za načelnika Vedranu Kramariću.

Kramarić je naglasio kako su Kneževi Vinogradi jedna od prostorno najvećih općina po broju stanovnika i kako su njihovi potencijali najviše turizam i poljoprivreda. Na raspolaganju imaju 15 hektara obradive površine i na razini RH je to najviše hektara koje ima jedna jedinica lokalne samouprave.

Unatoč svim potencijalima situacija nije idilična, problem su nam uvjeti i upravljanje poljoprivrednim zemljištem. U suradnji s budućim županom Ivanom Anušićem i Vladom RH možemo puno toga promijeniti na bolje. Imamo jasnu viziju razvoja Općine, a na raspolaganju imamo održivu sredinu koja je bogata potencijalima i koja je ugodna za život.“ – kazao je Kramarić.

Anušić se na radnom sastanku osvrnuo na činjenicu kako su Kneževi Vinogradi jedna od najboljih općina i kako je potrebno nastaviti raditi i razvijati sve potencijale, a HDZ vjeruje u pobjedu Vedrana Kramarića, budućeg načelnika ove općine.

Osječko-baranjska županija je bogata potencijalima, ali ih nažalost godinama nije iskorištavala. Naš se razvojni program temelji na potencijalima Osječko-baranjske županije. Promijenit ćemo smjer kojim je županija do sad išla i okrenuti se stvaranju pozitivnog gospodarskog i društvenog ozračja.“- zaključio je Anušić.

jagodnjak01 jagodnjak02 jagodnjak03 jagodnjak04 knvinogradi02 knvinogradi06 knvinogradi07 knvinogradi11

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •