NAŠIČKI HDZ PROSLAVIO 27. GODINA

Našički HDZ proslavio je 27. godina od osnutka stranke na njihovom području. Okupljene goste, članove i simpatizere pozdravio je Stjepan Pintarić, vršitelj dužnosti našičkog gradonačelnika i predsjednik gradske organizacije HDZ-a.

Obilježavanju godišnjice nazočili su i Ivan Anušić, saborski zastupnik i predsjednik županijskog HDZ-a, Zoran Đuroković, generalni direktor Hrvatskih voda, Snježana Brzica, pomoćnica ministra turizma, Zdravko Vukić, pomoćnik ministra graditeljstva, Krešimir Žagar, donedavni gradonačelnik Našica i kandidat za dogradonačelnika, Josip Miletić, predsjednik gradskog vijeća i kandidat za gradonačelnika Našica te mnogi drugi visoki uzvanici.

Čast mi je biti kandidat HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima, siguran sam na novu pobjedu ove najveće i najkvalitetnije stranke. Zahvalan sam i našim utemeljiteljima, a mi ćemo nastaviti njihovu viziju i u miru.“ – kazao je Josip Miletić, kandidat za našičkog gradonačelnika.

Istaknuo je pri tom kako se tijekom posljednjih mjeseci pokazalo da nam je nužan partnerski odnos s Vladom RH. Otkako je na čelu države premijer Andrej Plenković, primijete se pozitivni pomaci u realizaciji projekata na području Našica i našičkog kraja što nije bio slučaj za vrijeme bivše vlasti koja nije imala sluha prema razvojnim projektima.

Ne sumnjam u rezultat u Našicama, godinama se ovdje prepoznaje kvaliteta Hrvatske demokratske zajednice i njezinih članova iza kojih je višegodišnji kontinuirani rad. I Vlada RH prepoznaje njihove dobre namjere, stoga ćemo nakon lokalnih izbora napokon zaokružiti priču sinergije lokalne, županijske i nacionalne vlasti.“ – kazao je Ivan Anušić, kandidat za osječko-baranjskog župana.

Nakon proslave 27. godišnjice HDZ-a. Ivan Anušić se u društvu Josipa Miletića i drugih uzvanika uputio na našički trg gdje je svečano otvorio 10. Festival hobija.

nasice02 nasice03 nasice04 nasice05 nasice06 nasice07 nasice08 nasice09 nasice10 nasice11 nasice12

Podijelite ovu vijest s drugima:
  • 61
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •