RADNI SASTANCI: ERNESTINOVO I ŠODOLOVCI

Sinoć su održani radni sastanci u Općini Ernestinovo i Općini Šodolovci. Kandidata za župana Osječko-baranjske županije, Ivana Anušića, u Ernestinovu su dočekali Ivica Pavić, predsjednik TO HDZ-a Ernestinovo, Marijana Junušić, kandidatkinja za načelnicu Općine Ernestinovo i Željko Katić, kandidat za zamjenika načelnika Općine Ernestinovo.

Kandidatkinja za načelnicu, Marijana Junušić, rekla je kako je upravo sada vrijeme da krenemo pravim putem koji će nas nakon pobjede odvesti u bolje sutra.

Imamo viziju napretka, nudimo ciljeve, zajedničkim snagama ćemo raditi na boljem sutra kako bismo uspjeli stvari izvesti na pravi put, kako bismo uspjeli pokrenuti projekte koji su nužni za mještane Općine Ernestinovo te stanovnike Osječko-baranjske županije.“ – rekla je Junušić.

Pavić je ukazao na važnost izlaska na izbore, pozvao birače na suradnju te rekao kako će svoje namjere opravdati nakon izbora dok je Katić rekao kako je njihov cilj, prije svega, raditi na boljitku Općine Ernestinovo.

Kandidat za župana Osječko-baranjske županije, Ivan Anušić, govorio je o potencijalima Osječko-baranjske županije koji se dugi niz godina ne iskorištavaju, a prisutni su oko nas.

Osječko-baranjska županija mora biti predvodnica gospodarskog razvoja istočnog dijela Hrvatske. Zanimaju me samo projekti i razvoj koji će nam donijeti boljitak. Imam snage i volje te imam viziju i znam kako se može pokrenuti naša županija, vjerujem da će birači to i prepoznati.“ – kazao je Anušić.

Nakon Općine Ernestinovo sastanak je nastavljen u Općini Šodolovci gdje je Ivana Anušića sa suradnicima dočekao Stjepan Ivić, kandidat za načelnika Općine Šodolovci. Ivić je na radnom sastanku progovorio o svim problemima s kojima se mještani ove općine susreću. Naime, mještanima je, uz niz projekata koji se ne realiziraju, najveći problem nedostatak organiziranog javnog prijevoza. Od Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije su na mnogobrojne zahtjeve i upite dobili odgovor kako nema ekonomske računice u njihovom zahtjevu za javni prijevoz.

Županija nam je obećala niz projekata, niz rješenja na sve naše probleme, ali ta ista obećanja nikada nisu ispunjena. Nedostatak javnog prijevoza u Općini Šodolovci je nevjerojatno za 21. stoljeće. Očekujem bolju suradnju s budućim županom Ivanom Anušićem koji je svojim dosadašnjim radom pokazao kako stoji iza svojih riječi.“ – naglasio je Ivić.

Anušić je rekao kako je vrijeme za nove ljude na čelu Osječko-baranjske županije jer su sadašnji imali priliku dugi niz godina.

Ukoliko se promjene ne dogode ne možemo očekivati boljitak i razvoj jer do sada naša županija nije išla pravim smjerom. Trebaju nam razvojni projekti, treba nam kvalitetna suradnja s Vladom RH i sa svim općinama i gradovima na području Osječko-baranjske županije.“ – zaključio je Anušić.

ernestinovo2 ernestinovo8 ernestinovo9 sodolovci01 sodolovci02 sodolovci03

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •