RADNI SASTANAK: OPĆINA ČEMINAC

Sinoć je u Međimurskom domu u Kozarcu održan radni sastanak Hrvatske demokratske zajednice na području Općine Čeminac.

Nazočne je pozdravio načelnik Općine Zlatko Pinjuh koji je istaknuo kako HDZ posljednje dvije godine radi na razvoju općine. Iako su iza njih dvoji izvanredni izbori, naglasio je kako je vodstvo Općine uspjelo proračun s dotadašnjih 5 milijuna kuna povećati na 20 milijuna kuna koliko iznosi ove godine.

Općina Čeminac  povećala je socijalne mjere te se iz proračuna sufinanciraju ugrožene obitelji s područja općine.

Uz načelnika Pinjuha koji će i na svibanjskim izborima biti kandidat za načelnika Čeminca iz redova HDZ-a, na radnom su sastanku nazočili i zamjenica načelnika Anuša Rešetar, Ivan Žulj koji će biti nositelj HDZ-ove liste za Općinsko vijeće te Ivan Anušić, kandidat za župana Osječko-baranjske županije.

HDZ se vraća na čelo Osječko-baranjske županije i spremni smo iskoristiti sve resurse koje naša županija nudi. Županija mora biti sustav koji će svojim utjecajem kreirati nova radna mjesta i druge kvalitetne projekte. Potrebna nam je suradnja s centralnom vlasti. Do sad to nismo imali, bez obzira je li na vlasti bio HDZ ili SDP. Vodit ćemo otvorenu politiku naslonjenu na razvojne projekte. Našim je sugrađanima jasno da je separativna i izolacijska politika, kako je županija vođena do sada, potpuno promašena.“ – kazao je Anušić.

Radni sastanci članstva i simpatizera nastavljaju se i dalje, a pozitivna atmosfera i niz konstruktivnih prijedloga svih prisutnih vode prema pobjedi HDZ-a na području čitave županije.

ceminac02 ceminac03 ceminac05 ceminac07 ceminac12 ceminac15 ceminac06 ceminac14

Podijelite ovu vijest s drugima:
  • 40
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •