IZBORNA SKUPŠTINA ZAJEDNICE ŽENA HDZ-A “KATARINA ZRINSKI” BELIŠĆE

POZIVNICA

za Izbornu skupštinu Gradske organizacije

Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Belišće

 koja će se održati u utorak, 25. travnja 2017. godine u 18:00 sati

u uredu HDZ-a Belišće, Kralja Tomislava 198 a

svim članicama Gradske organizacije HDZ-a Belišće upisanim do 28. ožujka 2017. godine koje imaju status aktivne članice HDZ-a.

Izborna skupština Gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Belišće birat će sljedeće dužnosnice: predsjednicu Gradske organizacije Zajednice žena i osam članica Gradskog odbora Zajednice žena.

Kandidacijski postupak provest će Povjerenstvo za zaprimanje kandidatura u sastavu Katica Cigić, Antonela Bungić-Crnogaj i Nada Poljak. Obrasci za kandidaturu mogu se podići u uredu HDZ-a u Belišću, Kralja Tomislava 198 a, radnim danom od 10:00 do 12:00 sati ili, po potrebi, u drugom terminu, prema dogovoru s članicama Povjerenstva.

Kandidature se predaju u uredu HDZ-a u Belišću, najkasnije 48 sati prije održavanja Izborne skupštine, odnosno zaključno s 23. 04. 2017. godine do 18:00 sati.

Prijave izaslanica za sudjelovanje na Izbornoj skupštini mogu se podnijeti u uredu HDZ-a u Belišću od 10:00 do 12:00 sati, zaključno do 24. travnja 2017. godine u 12:00 sati, gdje će dobiti pozivnicu s predloženim dnevnim redom Izborne skupštine, a vjerodajnice će sve prijavljene punopravne izaslanice preuzeti na ulazu u dvoranu pola sata prije održavanja Izborne skupštine.

Na provođenje izbora u Zajednici žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ shodno se primjenjuju odredbe Propisnika o provođenju unutarstranačkih izbora i izboru tijela i dužnosnika HDZ-a, kao i Pravilnik Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“.

 

Dopredsjednica GO Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Belišće

Danijela Rakmić

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •