ODRŽANI RADNI SASTANCI U VUKI I ČEPINU

Nakon male uskrsne stanke jučer je nastavljen obilazak Osječko-baranjske županije pa su tako održani radni sastanci s članstvom u Vuki i Čepinu. Članove izbornog stožera i Županijskog odbora HDZ-a predvođene Ivanom Anušićem, predsjednikom ŽO HDZ-a Osječko-baranjske županije i kandidatom za osječko-baranjskog župana, u Vuki je dočekao Damir Maričić, kandidat za načelnika i aktualni načelnik Općine Vuka, s članstvom.

Maričić je naglasio na radnom sastanku kako se već sada osjeti pomak na bolje u Hrvatskoj od kada je aktualna Vlada RH počela provoditi nove mjere, projekte i poticaje.

Pred nama je bolja budućnost, već sada se vide promjene na bolje od strane Vlade RH, još nam samo nedostaje sinergija između državne i županijske razine kako bismo mogli realizirati niz novih projekata. Nadolazeći lokalni izbori prilika su da i Osječko-baranjska županija napokon krene pravim smjerom. Naš kandidat za župana dokazao je da može i da zna te iz njegovog primjera puno toga možemo naučiti.“ – rekao je Maričić.

Kandidat za župana, Ivan Anušić, osvrnuo se na činjenicu kako županija već 12 godina ide pogrešnim smjerom te kako je aktualnoj vlasti važniji populizam u politici i obavljanje protokolarnih dužnosti, a ne razvijanje potencijala Osječko-baranjske županije.

Kao župan Osječko-baranjske županije moja dužnost i briga bit će ravnomjeran razvoj svih krajeva naše županije. Nevjerojatno mi je kako se već dugi niz godina zanemaruju potencijali kojima je bogata naša županija. Nakon pobjede ćemo krenuti u realizaciju našeg izbornog programa s konkretnim razvojnim projektima.“ – kazao je Anušić.

Radni sastanak je nakon Vuke održan i u Općini Čepin gdje su domaćini bili Robert Periša, kandidat za načelnika Općine Čepin te Ante Blažević, predsjednik Braniteljske zajednice „Gojko Šušak“ HDZ-a Osječko-baranjske županije.

Periša je rekao kako vjeruje da će se nakon pobjede HDZ-a u Općini Čepin i u Osječko-baranjskoj županiji započeti s realizacijom niza projekata koji godinama stoje na čekanju iz nepoznatih razloga.

Zalaganjem Ivana Anušića već sada je puno toga ostvareno, on je kandidat za župana iza kojeg stoje rezultati i koji ima želju za napretkom i boljitkom Osječko-baranjske županije i zato vjerujem da će to birači prepoznati.“ – naglasio je Periša.

Anušić je rekao kako je vrijeme da brigu o budućnosti preuzmu stručni ljudi te kako su u njegov pobjednički tim dobrodošli svi koji žele raditi na napretku i boljitku.

Rezultati se nažalost neće vidjeti preko noći, pred nama je težak put, ali moramo započeti raditi na promjenama i raditi na boljoj budućnosti. Potencijala ima, planiranih projekata također ima, a mi možemo i hoćemo nakon izbora pokrenuti razvoj i promjene na bolje.“ – zaključio je Anušić.

IMG_8679 IMG_8697 IMG_8701 IMG_8712 IMG_8885 IMG_8888 IMG_8891 IMG_8895 IMG_8941 IMG_8964IMG_8722 IMG_8743

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •