RADNI SASTANAK U NAŠICAMA

U prepunoj gradskoj vijećnici u Našicama sinoć je održan radni sastanak s članovima Hrvatske demokratske zajednice. Nazočne je pozdravio predsjednik Gradskog obora HDZ-a Našice i trenutni obnašatelj dužnosti gradonačelnika Stjepan Pintarić.

HDZ odlično stoji u Našicama i nakon izbora će i dalje voditi ovaj grad, a s kvalitetnim kandidatima kakve imamo sigurni smo u pobjedu u prvom krugu nadolazećih lokalnih izbora. Građani će na lokalnim razinama prepoznati važnost izgradnje partnerskog odnosa s državnom i županijskom od koje će prosperirati cijela Osječko-baranjska županija.“ – rekao je Pintarić.

Kandidat za gradonačelnika Našica, ispred HDZ-a, Josip Miletić naglasio je kako su do sada napravljeni brojni projekti u ovom gradu, neki su trenutno u fazi realizacije, a neki su u planu za nadolazeće razdoblje te kako će se ovaj kraj nastaviti razvijati i dalje za dobrobit građana na čelu s Hrvatskom demokratskom zajednicom.

Do sada nismo nažalost imali potporu Županije, ali za manje od dva mjeseca imat ćemo napokon i to na čelu s Ivanom Anušićem, kandidatom HDZ-a za župana Osječko-baranjske županije.“ – naglasio je Miletić koji je pobjednički tim dodatno osnažio s dvojicom kandidata za dogradonačelnika Krešimirom Žagarom i Hrvojem Šimićem koji su također nazočili na radnom sastanku.

Ivan Anušić, kandidat za župana Osječko-baranjske županije, imao je veličanstven doček u Našicama popraćen ovacijama i pljeskom mnogobrojnog članstva nakon kojeg je rekao kako podrška u Našicama nikada nije bila upitna i kako je ona jamac očekivane pobjede 21. svibnja.

Promjene su nam neophodne jer u Osječko-baranjska županiji napredak nažalost nije vidljiv. Županija nazaduje zbog loše politike i nedostatka vizije. Godinama nije napravljen razvojni pomak, a sada napokon imamo priliku da Hrvatska demokratska zajednica pokaže vjerodostojnost kao najjača politička opcija. Spreman sam preuzeti odgovornost i kao župan Osječko-baranjske županije raditi na dobrobiti i razvoju.“ – poručio je Anušić te zaključio kako Vlada RH provodi Projekt Slavonija vrijedan 2,5 milijarde eura s kojim će osnažiti našu regiju i pokazati da se može pa nam je i iz tog razloga potrebna sinergija i partnerski odnos s centralnom vlasti.

DSC07281 DSC07297 DSC07308 DSC07322 DSC07335 DSC07370 DSC07378 DSC07381 DSC07457 DSC07543 DSC07683 DSC07686 DSC07779 DSC07895 DSC07936 DSC07953

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •