RADNI SASTANAK S ČLANSTVOM U PETRIJEVCIMA

Na sinoć održanom radnom sastanku s članstvom u Petrijevcima s ciljem pripreme za lokalne izbore u svibnju govorio je dugogodišnji uspješni načelnik Općine Petrijevci Ivo Zelić. Tom je prigodom istaknuo kako HDZ oduvijek ima snažnu podršku mještana Petrijevaca i susjednih mjesta u njihovoj općini te ako je siguran u pobjedu u svojoj općini, ali ovaj put i u županiji.

Važno nam je imati župana koji prepoznaje i podržava sve razvojne potencijale naše općine, zato sam siguran u pobjedu Ivana Anušića. U vrijeme dok je HDZ imao većinu u Županijskom vijeću započela je izgradnja škole, Gospodarske zone i niza drugih važnih projekata za mještane naše općine. Tijekom posljednje četiri godine županijska vlast na čelu s Vladimirom Šišljagićem nije pokazivala interes za suradnju u toj mjeri. Sve što smo napravili, radili smo svojim sredstvima i sredstvima europskih fondova. Za iduće četiri godine imamo u pripremi niz projekata poput dovršetka kanalizacije koja je vrijedna 280 milijuna kuna, rekonstrukcije cesta i mnoge druge. Dolaskom HDZ-ove Vlade stvari su krenule na bolje.“ – istaknuo je Zelić.

Sastanku je nazočio i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i kandidat za župana Ivan Anušić koji je od članica Eko etno udruge „Zlatne ruke“ dobio na dar ručno rađeni suvenir u obliku srca.

Vaš načelnik je jedan od najkvalitetnijih načelnika koje ima Osječko-baranjska županija i siguran sam da će i nakon svibanjskih izbora nastaviti započete projekte.  Ovaj put će mu biti puno lakše jer će imati podršku i na županijskoj i na nacionalnoj razini. Nakon niza godina vraćamo se na vlast na lokalnoj i županijskoj razini kako i priliči najvećoj i najsnažnijoj stranci u Hrvatskoj. Na ove izbore idemo samostalno, jer jedino je HDZ konsolidirana stranka u kojoj vlada zajedništvo. Cilj nam je revitalizacija Osječko-baranjske županije, a imamo i znanje i volju kao i ljude koji to mogu učiniti“ – poručio je okupljenim stranačkim kolegama Ivan Anušić.

DSC05639 DSC05674 DSC05693 DSC05714 DSC05720 DSC05730

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •