PREDSTAVLJENI KANDIDATI ZA GRADONAČELNIKA I DOGRADONAČELNIKE NAŠICA

Danas su se u Našicama javnosti predstavili HDZ-ovi kandidati za gradonačelnika i dogradonačelnike Našica na lokalnim izborima koji će se održati u svibnju ove godine.

Vršitelj dužnosti našičkog gradonačelnika Stjepan Pintarić pozdravio je prisutne te najavio kandidature:

„Kandidati imaju viziju, znanje i iskustvo kako i dalje uspješno nastaviti voditi grad Našice. Važno je kako u ovom trenutku naši kandidati imaju punu potporu Hrvatske demokratske zajednice i na nacionalnoj razini. Vjerujem kako ćemo sad, s gradonačelnikom Našica, županom iz redova HDZ-a te Vladom RH još lakše realizirati sve pripremljene projekte.

Kandidat za dogradonačelnika Našica Krešimir Žagar zahvalio se svima na uspješnih 11 godina koliko je vodio grad Našice te istaknuo kako će i s mjesta dogradonačelnika nastaviti raditi za dobrobit svojih sugrađana.

„Kao dogradonačelnik ću biti apsolutna potpora, jedan stup, sa svojim znanjem i iskustvom koji će uz mlade ljude na čelnim pozicijama voditi ovaj grad. Ponosan sam što će od svibnja ove godine Grad voditi kolega Miletić, koji se tijekom proteklih osam godina pokazao kao izvrstan kandidat za novog gradonačelnika. Vjerujem kako ćemo poslije svibnja u suradnji s budućim županom Osječko-baranjske županije Ivanom Anušićem napokon krenuti prema oporavku Slavonije i Baranje. To je ono što nam je nedostajalo svih ovih godina. Snalazili smo se sa svojim proračunskim sredstvima, razvijali Našice koliko je to bilo moguće, no nažalost bez potpore županijskih vlasti.“ – kazao je Žagar.

U utrku za dogradonačelnika iz redova HDZ-a kreće i Hrvoje Šimić, liječnik i ravnatelj Opće bolnice Našice.

„HDZ je konsolidirana stranka čije su namjere usmjerene prema boljitku svih građana naše države. Upravo u tome leži i snaga nas kao kandidata najveće, stožerne hrvatske stranke. Spremni smo i dalje raditi na prepoznavanju potreba gospodarstvenika i obrtnika pružajući im sigurno i stabilno okruženje za rast i razvoj. Našice se godinama razvijaju  infrastrukturno, gospodarski i društveno zahvaljujući stabilnoj vlasti u gradu.“

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Našica je Josip Miletić, predsjednik Gradskog vijeća grada Našica.

„Nastaviti ćemo raditi na kvalitetnom razvoju grada, osobito sad kad imamo potporu premijera Andreja Plenkovića i središnje vlasti. Želimo i dalje biti stožerna i razvojna snaga države i grada. Pozivam i sve mlade ljude koji nam se žele pridružiti i raditi na poboljšanju kvalitete života u našem gradu. Našice su uvijek bile i trebaju ostati grad gospodarstvenika. Radit ćemo na tome da u Našice dovedemo i gospodarstvenike iz čitave regije, pa i šire kako bi zapošljavanjem mladih i stručnih ljudi stvorili preduvjete za život mladih obitelji u našem gradu.“ – istaknuo je Miletić.

Potporu kandidatima za čelne ljude Našica dao je i predsjednik županijskog HDZ-a, saborski zastupnik i kandidat za župana Osječko-baranjske županije Ivan Anušić.

„HDZ je u ovom trenutku stranka koju hrvatski narod prepoznaje kao najkvalitetniju na političkoj sceni naše države. To je izuzetna čast, ali i odgovornost jer je pred nama vrijeme kada ćemo preuzimanjem vodstva u gradovima Slavonije i Baranje i Osječko-baranjskoj županiji preuzeti odgovornost za bolji život svih nas. Činjenica je da je županija demografski opustošena i da su godinama prilike za razvoj i napredak prolazile pokraj naše županijske vlasti. Druga smo najveća županija po veličini u Hrvatskoj s nizom potencijala na svim područjima. S mladim i energičnim ljudima poput naših kandidata u Našicama, s mojom dugogodišnjim iskustvom i punom potporom Vlade RH možemo učiniti puno.  To je ono što ćemo ponuditi Slavoncima i Baranjcima u svibnju ove godine.“- rekao je danas u Našicama Ivan Anušić.

IMG_8949IMG_9051 IMG_9029 IMG_9060 IMG_9098IMG_8994 IMG_9164IMG_9136IMG_9186 IMG_9213

Podijelite ovu vijest s drugima:
  • 136
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •