BRANIMIR BALAŽIĆ KANDIDAT HDZ-A ZA NAČELNIKA OPĆINE BILJE

Kandidaturu za predstojeće lokalne izbore koji će se održati u svibnju ove godine danas je predstavio Branimir Balažić, kandidat HDZ-a za načelnika Općine Bilje. Predstavljanje je simbolično održano ispred dvorca princa Eugena Savojskog, jednog od obilježja Općine Bilje.

Balažić se zahvalio Hrvatskoj demokratskoj zajednici na ukazanom povjerenju te je rekao kako će nakon izbora u suradnji s Vladom Republike Hrvatske i budućim županom Ivanom Anušićem raditi na dobrobiti Općine Bilje.

U cilju nam je povući što više sredstava iz EU fondova, proširiti turističku ponudu s novim sadržajima i projektima te otvoriti nova radna mjesta. Dosadašnjim djelovanjem gospodina Anušića kao načelnika Općine Antunovac, predsjednika HDZ-a Osječko-baranjske županije i saborskog zastupnika vidjeli smo kako se može puno toga pokrenuti i napraviti. Prvi potezi koje ću napraviti kao načelnik Općine Bilje bit će vraćanje mjesnih odbora, organizacija javnih radova, pomoć roditeljima za kupovinu knjiga osnovnoškolcima, sufinanciranje prijevoza srednjoškolcima, isplata studentskih stipendija i smanjenje načelničke plaće.“ – rekao je Balažić te pozvao sve koji žele biti u njegovom timu i raditi na dobrobiti ove Općine da mu se pridruže.

Predsjednik županijskog HDZ-a Osječko-baranjske županije i kandidat za župana Osječko-baranjske županije Ivan Anušić naglasio je kako će se nakon pobjede na lokalnim izborima sinergijom općina, županije i središnje vlasti ostvariti niz planiranih projekata koji su prijeko potrebni kako bi se pokrenuo razvoj Osječko-baranjske županije i svih gradova i općina na ovom području.

Vidjeli smo do sada kako stvari funkcioniraju u Županiji i ne možemo ne primijetiti kako su nam nužne i potrebne političke promjene. Općina Bilje ima niz potencijala koji nisu dovoljno iskorišteni, a gospodin Balažić je kandidat za načelnika koji razmišlja razvojno i koji može ostvariti sve ono što je rekao.“ – izjavio je Anušić te naglasio kako se zajedničkim djelovanjem može pokrenuti niz projekata koji će donijeti brojne razvojne mogućnosti.

 

kandidatura-bilje kandidatura-bilje2 kandidatura-bilje3 kandidatura-bilje4 IMG_8267 IMG_8337 IMG_8365

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •