HDZ-u PRISTUPILI NOVI ČLANOVI – AKTIVNI SUDIONICI POLITIČKOG ŽIVOTA ŽUPANIJE

Danas su se na konferenciji za medije HDZ-a Osječko-baranjske županije javnosti predstavili novi članovi ove najveće hrvatske, stožerne stranke. Riječ je o aktivnim članovima političkog života naše županije koji su prepoznali potencijale obnovljenog i konsolidiranog HDZ-a te svoje političko djelovanje žele nastaviti u prepoznatljivom timu s jasnom vizijom budućnosti Osječko-baranjske županije.

Hrvoje Šimić, potpredsjednik Gradskog vijeća grada Našica tom je prilikom istaknuo:

„Veliko zajedništvo i povezanost koja nam je potrebna u čitavoj Hrvatskoj, a osobito u Slavoniji i Baranji kako bi vratili našu Slavoniju i Baranju gdje je nekad bila. Nužna nam je poveznica sa Županijom, svih gradova i općina te poveznica s nacionalnom vlasti kako bi iskoristili sve ono što je na raspolaganju nama koji živimo ovdje.“

Slavko Dešić, načelnik općine Drenje u drugom mandatu, odlučio je svoj politički put nastaviti u Hrvatskoj demokratskoj zajednici. „Nemamo više vremena čekati, ako želim i treći mandat moramo napraviti iskorak. Projekti su spremni, dio smo ih već realizirali, dio planiramo, no moramo napokon pružiti ruku Zagrebu, a ne se ponašati kao da možemo sami. U naš se kraj godinama nije ozbiljno ulagalo, vrijeme je da krenemo naprijed. Gospodin Anušić se pokazao kao izvrstan partner i operativac, a to je ono što nedostaje našoj Županiji.“ – rekao je Dešić prilikom predstavljanja.

„U HDZ-u pronalazim partnera koji se ima i volju i želju boriti za nas kroz Projekt Slavonija, vjeruje u budućeg župana Ivana Anušića, a jedino s zajedničkom suradnjom možemo doprinijeti zajedničkom razvoju čitave regije, a ne samo moje općine Gorjani.“ – kazao je okupljenima Ivan Lović, načelnik općine Gorjani, također odnedavno član HDZ-a.

Novih članova daleko je više, istaknuo je Ivan Anušić predsjednik županijskog HDZ-a i kandidat za župana Osječko-baranjske županije dodavši kako su uz načelnike prešli gotovo svi članovi općinskih vijeća čiju su podršku načelnici uživali i do sada. HDZ ojačava, ne samo da se povećava članstvo nego je sve više onih koji postaju svjesni snage ove najveće i najkvalitetnije stranke u Hrvatskoj te sigurne pobjede naših kandidata na lokalnim izborima.- rekao je Anušić.

nasice01 nasice03 nasice04 nasice05

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •