TOMISLAV ROB – KANDIDAT HDZ-A ZA GRADONAČELNIKA BELOG MANASTIRA

Tomislav Rob bit će kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Belog Manastira, odlučeno je na sjednici Gradskog odbora HDZ-a Beli Manastir u utorak, 31. siječnja, a danas je kandidat za gradonačelnika predstavljen javnosti.

Nije tajna kako je HDZ u Belom Manastiru imao nekoliko teških godina, no prvi znaci oporavka vidjeli su se već 2015. godine na izborima za Hrvatski sabor kada je osvojeno više od 34 % glasova građana.

Prava potvrda povratka povjerenja građana Belog Manastira u HDZ bila je vidljiva na izborima prošle godine kada se s osvojenih više od 37% glasova uspjelo ostvariti pobjednički rezultat u Belom Manastiru i tako postati najveće pozitivno iznenađenje u Osječko-Baranjskoj županiji.

„Znamo da izbori za Hrvatski sabor i lokalnu administraciju nisu jednaki, no promijenjena atmosfera u Belom Manastiru i povratak povjerenja građana nisu se dogodili slučajno. Do toga smo došli poštenim i temeljitim radom  i zato sam sigurna da će taj rad naši građani prepoznati i na predstojećim lokalnim izborima te podržati našeg kandidata Tomislava Roba“, izjavila je na predstavljanju potpredsjednica Gradskog odbora HDZ-a Beli Manastir dr. Branka Burić Benak.

Tomislav Rob rođen je 1973. godine u Kneževu, oženjen je, ima dva sina.  Kao osamnaestogodišnjak, 1991. godine, postao je dragovoljac Domovinskog rata te je u Hrvatskoj vojsci proveo šest godina. Nakon vojske od 1997. godine radi u Carinskoj upravi na različitim radnim mjestima, trenutno u Sektoru za Nadzor.

„Moram priznati da mi ukazano povjerenje stranačkih kolega predstavlja veliku čast i veliko priznanje za sav dosadašnji rad i postignute rezultate koje sam ostvario kao tajnik Gradske organizacije – ali i kao dio HDZ tima u Belom Manastiru. U kampanji koja je pred nama energično ću raditi  kako bi u cijelosti opravdao dobiveno povjerenje. HDZ  je nakon osam godina spreman preuzeti odgovornost za upravljanje gradom, a cilj mi je, uz pomoć kvalitetnog i stručnog tima mladih ljudi, unaprijediti rad gradske uprave i trgovačkih društava kojima upravlja. Planiramo ukidanje nepotrebne troškova za naše građane, pokrenuti gospodarske aktivnosti, razviti komunalnu infrastrukturu i civilno društvo te unaprijediti kvalitetu života svih građana Belog Manastira“, rekao je kandidat za gradonačelnika Tomislav Rob.

Rob je dodao kako trenutno radi na okupljanju i formiranju izbornog stožera i tima stručnjaka koji će mu pomoći razraditi program te je najavio afirmativnu i pozitivnu kampanju.

„Kao osoba nisam sklon sukobima i provokacijama jer mislim da se problemi tako ne rješavaju. Otvoren sam za izravnu komunikaciju s građanima jer želim čuti njihovo mišljenje, probleme koje imaju, ali i sve dobronamjerne prijedloge i savjete. Svi znamo da danas nema uspjeha bez skladne organizacije i timskoga rada i zato mi je jako drago što sam okružen ne samo stranačkim kolegama, nego i pravim prijateljima s kojima sam prošao već dvije kampanje – i s kojima spremno ulazim u novi izazov. I zato građanima Belog Manastira najavljujem dinamično i zanimljivo razdoblje do 21. svibnja“, zaključio je svoje predstavljanje Tomislav Rob.

rob rob2

Podijelite ovu vijest s drugima:
  • 139
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •