GRADSKI ODBOR HDZ-a BELIŠĆE DOBIO NOVOG PREDSJEDNIKA

Jučer je u Belišću održana 12. sjednica Gradskog odbora HDZ-a Grada Belišće. Sjednici su nazočili članovi Gradskog i Nadzornog odbora kao i predsjednik Županijske organizacije Ivan Anušić te tajnik i predsjednik mladeži Domagoj Mikulić.

Na samom je početku sjednice Marko Pavić, dotadašnji predsjednik gradskog odbora HDZ-a u Belišću, predložio njegovo razrješenje s mjesta predsjednika iz osobnih razloga. Dodao je kako iz istih razloga nije u mogućnosti prihvatiti kandidaturu za gradonačelnika ispred HDZ-a Belišće na predstojećim lokalnim izborima. Pavić je za mjesto predsjednika predložio dopredsjednika Gradskog odbora Dragana Anočića.

Gradski je odbor jednoglasno prihvatio njegovo odstupanje, ali i prijedlog za imenovanje Anočića novim predsjednikom.

Novoizabrani predsjednik Dragan Anočić zahvalio se Paviću, Gradskom i Županijskom odboru na ukazanom povjerenju te istaknuo kako mu je izuzetna čast biti prepoznat i odabran na ovu časnu i odgovornu dužnost. Također, Anočić je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je HDZ Grada Belišća ostao kompaktan i jedinstven pri donošenju odluka te je pozvao okupljene članove na aktivno i kreativno promišljanje u budućem političkome djelovanju. Istaknuo je kako nastupa vrijeme velikih izazova za Gradski odbor HDZ-a Belišće u kojem su svi zajedno dužni osmisliti što je moguće bolju strategiju za predstojeće lokalne izbore kao i programske smjernice sadržajne i vjerodostojne politike s ciljem poboljšanja kvalitete života građana Grada Belišća i prigradskih naselja. Također, rekao je, HDZ Belišće mora prepoznati prioritet pobjede HDZ-a na Županijskoj razini te aktivno promicati vrijednosti novog, modernog, proeuropskog HDZ-a predvođenog uspjesima i rezultatima pobjedničke Vlade  Andreja Plenkovića.

Podršku u ime Županijske organizacije novom je vodstvu dao i Ivan Anušić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije, koji je tom prilikom istaknuo kako vjeruje u mlade snage HDZ-a u Belišću i kako će HDZ nastaviti pobjednički niz nakon uspjeha na predsjedničkim, europarlamentarnim izborima te parlamentarnim izborima.

belišće foto

 

 

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •