OPĆINA ČEMINAC: RADNI SASTANAK I DRUŽENJE S ČLANOVIMA

Jučer je u Grabovcu održan radni sastanak i druženje s članovima i simpatizerima HDZ-a Općine Čeminac. Prisutne je pozdravio Dražen Borovečki, povjerenik Općinskog odbora HDZ-a Općine Čeminac, a nakon njega članovima i simpatizerima obratili su se predsjednik Županijskog obora HDZ-a Osječko-baranjske županije i župan Ivan Anušić, tajnik Županijskog obora HDZ-a Osječko-baranjske županije Dubravko Kučinac, član Županijskog obora HDZ-a Osječko-baranjske županije i dožupan Goran Ivanović, gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob te načelnik Općine Draž Stipa Šašlin.

Razgovaralo se i o aktualnoj političkoj situaciji kako u Općini Čeminac tako i u Hrvatskoj, prije svega o nadolazećim predsjedničkim izborima.

Više od 200 ljudi koliko je bilo prisutno na sastanku aktivno je sudjelovalo u konstruktivnom razgovoru. Pozitivna atmosfera bila je pokazatelj kako su promjene koje su nedavno nastupile dobrodošle. Članstvo je spremno za nove pobjede HDZ-a kako u Općini Čeminac tako i u nadolazećim izbornim procesima.

 

Podijelite ovu vijest s drugima: