RADNI SASTANAK: DONJA MOTIČINA I ĐURĐENOVAC

Sinoć su održani radni sastanci u Općini Donja Motičina i Općini Đurđenovac. Kandidata za župana Ivana Anušića sa suradnicima dočekao je Vinko Peršić, kandidat za načelnika Donje Motičine, s okupljenim članovima HDZ-a. Peršić je ovom prigodom predstavio kandidacijsku listu Hrvatske demokratske zajednice za Općinu Donja Motičina, ali se osvrnuo i izbore nakon kojih žele nastaviti na razvoju potencijala ove općine, a to su prije poljoprivreda i šumarstvo te razvoj OPG-a.

Kandidat za župana, Ivan Anušić, rekao je kako Osječko-baranjska županija mora biti predvodnica razvoja Istočne Hrvatske iako se trenutno nalazi na samom začelju zbog loše politike.

Dugi niz godina Osječko-baranjska županija ide pogrešnim smjerom zbog lošeg vodstva. Moja dužnost i odgovornost će biti da kao župan Osječko-baranjske županije radim na ravnomjernom razvoju svih potencijala. Nakon pobjede krećemo s realizacijom našeg izbornog programa i konkretnim razvojnim projektima.“ – rekao je Anušić te naglasio kako mu je nevjerojatno da se godinama sustavno zanemaruju potencijali kojima je naša županija bogata.

Radni sastanak je nakon Donje Motičine nastavljen u Općini Đurđenovac gdje je domaćin bio sadašnji i budući načelnik Hrvoje Topalović koji je ovom prigodom okupio mnogobrojno članstvo i simpatizere. Radnom sastanku prisustvovala je i kandidatkinja za zamjenicu načelnika Općine Đurđenovac Dragica Pavlić.

Načelnik Topalović u svom obraćanju prisutnima rekao je kako su u proteklim mandatu postavljeni dobri temelji za realizaciju budućih projekata te da je uvjeren kako će se u razdoblju  do novih lokalnih izbora uspjeti realizirati i završiti velik broj projekata.

Mnogi projekti su do sada ostvareni, a još ih je niz pripremljeno. Uvjeren sam da ćemo ih u idućem mandatu vrlo brzo, uz pomoć vlade Republike Hrvatske i Osječko-baranjske županije na čelu s Anušićem kao županom, uspjeti kvalitetno realizirati na dobrobit svih žitelja Općine Đurđenovac. U proteklih nekoliko godina proglašeni smo kao najuspješnija općina u Republici Hrvatskoj u povlačenju sredstava iz Europske unije.“ – rekao je Topalović te nabrojao niz ostvarenih projekata.

Anušić je u svom izlaganju naglasio kako se kandidirao za župana zbog želje da županija krene naprijed.

Ne mogu više gledati kako županija punih 12 godina stagnira, nazaduje i kako ne razvija svoje potencijale. U suradnji s Vladom RH, našim premijerom i ministrima razvijat ću potencijale koje ima Osječko-baranjska županije. Vrijeme je da se napokon počne razmišljati o budućnosti naše djece i Osječko-baranjske županije.“ – zaključio je Anušić.

dju01 dju03 dju04 dju05 dju08 dju09 dju11 dju12 dju13 moticina2 moticina4 moticina7 moticina8 moticina10 moticina11

Podijelite ovu vijest s drugima:
  • 81
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •