RADNI SASTANAK U OPĆINI PUNITOVCI

Općinu Punitovci koja broji nešto manje od 2 000 stanovnika, posljednje četiri godine vodi načelnica Jasna Matković. Iako će na lokalne izbore u svibnju izaći kao nezavisna kandidatkinja, u potpunosti kaže, u utrci za župana podržava HDZ-ovog kandidata Ivana Anušića.

Kao načelnica Općine upoznata sam sa svim izazovima s kojima se Ivan Anušić susretao kada je preuzimao vođenje Općine Antunovac. Naše se Općine ne mogu usporediti, jer je on na dužnost načelnika stupio u trenutku kad je Antunovac još uvijek bio ratom oštećen te nije kretao „od nule“ nego iz još lošije pozicije. Upravo zbog toga cijenim njegov rad. Kad danas pogledate Antunovac, vidite kako treba izgledati jedna razvijena Općina. Sigurna sam da će kao župan poticati ravnomjeran razvoj svih krajeva naše županije.“- kazala je Matković.

Da mu nije važna stranačka pripadnost nego kompetencija, znanje i želja za radom, pokazao je i Ivan Anušić dolaskom na radni sastanak u Općinu Punitovci.

Kao i do sada, naglašavam kako su u moj pobjednički tim dobrodošli svi koji žele raditi i koji imaju viziju boljeg života u Osječko-baranjskoj županiji. Dosta je politiziranja, vrijeme je da brigu o budućnosti preuzmu stručni i snažni ljudi, a ne politički podobni. Pred nama je težak put i rezultati se neće vidjeti sutra, ali moramo prvo zaustaviti ovaj negativan trend kojim ide naša Županija.“ – rekao je Anušić i dodao kako je Osječko-baranjska županija doživjela i demografski i gospodarski slom, najmanje su plaće i najmanja zaposlenost upravo u našoj županiji. Vrijeme je da razvojnim projektima pokrenemo gospodarstvo, a time ćemo zaustaviti i trend iseljavanja iz županije koja bi trebala biti predvodnica gospodarskog razvoja Slavonije i Branje.

punitovci222 punitovci223 punitovci224 punitovci225 punitovci226 punitovci227 punitovci228

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •