U ĐAKOVU ODRŽAN RADNI SASTANAK

Sinoć je održan radni sastanak HDZ-a Osječko-baranjske županije i gradske organizacije HDZ-a Đakovo.

Svečano, kao i uvijek kad se gradska organizacija HDZ-a Đakovo prihvati organizacije bilo je i ovom prigodom. U prepunoj dvorani članovima i simpatizerima se obratio Marin Mandarić, predsjednik gradskog HDZ-a i kandidat za gradonačelnika Đakova.

Poručio je kako su sastanci poput ovog iznimno važni zbog brojnog članstva koje HDZ ima u Đakovštini.

Ovo je izvrsna prilika da jedni druge upoznamo s našim djelovanjem u društvenom i političkom životu te da razmijenimo informacije o svemu što se događa na lokalnoj, županijskoj i državnoj razini. Na ovaj način imamo izvrsnu protočnost informacija i direktan kontakt, a upravo to želimo imati i nakon lokalnih izbora kada će Đakovo imati HDZ-ovog gradonačelnika, Osječko-baranjska županija HDZ-ovog župana kao što i imamo HDZ-ovu Vladu RH na čelu s Andrejom Plenkovićem.“ – kazao je Mandarić.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i kandidat za župana Ivan Anušić kazao je kako s ovako jakom organizacijom kakva je u Đakovu ne sumnja u pobjedu.

Moramo nastaviti pobjednički niz. Protekle tri godine dobili smo sve izbore, a sad su pred nama najvažniji izbori. Stanovnicima Đakova i Đakovštine ovi su izbori od presudne važnosti. 16 godina Đakovo ide u krivom smjeru, gradsko vodstvo je nekompetentno i nezainteresirano za napredak. Poražavajuća činjenica koja govori tome u prilog je informacija kako Grad Đakovo u prošloj godini nije povukao ni jednu kunu iz EU fondova! Građani će to u svibnju prepoznati jer je na svakom koraku u gradu evidentno da grad stagnira ili nazaduje.“ – kazao je Anušić te dodao kako je HDZ u Đakovu napredovao organizacijski i kadrovski te kako je Marin Mandarić izvrstan kandidat za gradonačelnika. HDZ je spreman preuzeti brigu za razvoj Đakova i Đakovštine.

Anušić je Đakovčanima obećao i rješenje problema koje ih brine godinama – rodilište u Đakovu. Iako se u javnosti često percipira kako je za zatvaranje đakovačkog rodilišta kriva tadašnja nacionalna vlast, Anušić poručuje kako je to bilo, a i danas je u nadležnosti Županije. Kad HDZ preuzme vodstvo Osječko-baranjske županije, vratit će Đakovu rodilište.

Ovo je Anušićevo obećanje naišlo na veliko odobravanje prisutnih, baš kao i vijest da je ured Agencije za plaćanje u poljoprivredi prema obećanju ministra Tolušića uskoro vraća u Đakovo.

djakovoo02 djakovoo03 djakovoo04 djakovoo05 djakovoo06 djakovoo07 djakovoo08 djakovoo09 djakovoo10 djakovooo11 djakovooo12 djakovooo13

Podijelite ovu vijest s drugima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •